website hosting

Hosting houdt in dat u een stukje schijfruimte huurt op een computer die constant in verbinding staat met internet. We bieden verschillende webhostingpakketten met gratis domeinregistratie aan.

We hosten onze servers in een beveiligd datacentrum in Amsterdam waar we beveiligd zijn tegen brand, inbraak, stroom en internet uitval. Veiligheid is een speerpunt en onze servers kunnen ongestoord blijven draaien.

 

Hosting paketten

De pakketten variëren in onder meer beschikbare webruimte, het aantal zogenaamde subdomeinen, eventuele extra mailaccounts en de hoeveelheid dataverkeer. De verschilen kunt u lezen bij de hosting prijzen. Vanzelfsprekend adviseren we u ook met plezier welke opties het beste voor u zijn.

 

U wilt een domeinnaam?

U krijgt bij onze hosting paketten een gratis domeinnaam registratie. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

 

Meer informatie?

Neem contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek waarin we u kunnen adviseren over uw eventuele domeinnaam ofdomeinnamen en uw hosting wensen.


Tags

website hosting, netwerk, harderwijk, gelderland

website-hosting

WEB-CMS ABONNEMENT

WEB-CMS ABONNEMENT

Pazion It biedt een nieuw en goedkoop web abonnement.

We bieden klanten een website aan in de abonnements vorm. Dit houdt in dat u geen directe hoge kosten heeft voor het laten maken van een website. U wordt voorzien van een eigen design website en het standaard CMS.

Klik hier voor de specificaties

 

WEBSHOP OF WEBAPPLICATIE

WEBSHOP HOSTING

We bieden paketten geschikt voor webshops met mogelijke optionele zaken als:

  • eigen ip
  • ssl certificaat
  • dagelijkse backup

DOE PRIJS OPVRAAG